Jump to content
Comet Forums

Hola

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hola

  • Rank
    Seeder
  1. Hey, i am new in here so i not really understand how it works. I just install a wireless broadband router, Aztech WL730RT4. I not sure i need to do port forward or not. But i did the static ip and the dl speed don seem like working as fast as before. I went to checked the URL to find my router brand. But it did not appear there. So what should i do? Some advice plz... Thanks
  2. Aztech high speed modem? AVG anti virus free edition as well as window xp sp2 fire wall.
  3. I just format my comp and don't know why suddenly my download rate drop to 0 or less than 3kb/sec. Before i format my comp, it was quite fast, around 80 - 100kb/sec. But now... My upload rate also not moving either although i set half of my download rate which is 40kb/sec. The seed is okie. I not using any router either. My modem model is D-Link DFE-530TX PCI Fast Ethernet Adapter. I got read the post about portforwarding and i used that portforward website test to test my port. the trustealth analysis is failed, Solicited TCP Packets: RECEIVED (FAILED), Unsolicited Packets: PASSED and Ping Reply: RECEIVED (FAILED). But my port status is open. I am wondering what happen here. Can any1 help please? Sorry, i did posted this in another section (Torrent question). I don't know where i suppose to post it cause i am just a beginner. xD
  4. I just format my comp and don't know why suddenly my download rate drop to 0 or less than 3kb/sec. Before i format my comp, it was quite fast, around 80 - 100kb/sec. But now... My upload rate also not moving either although i set half of my download rate which is 40kb/sec. The seed is okie. I not using any router either. My modem model is D-Link DFE-530TX PCI Fast Ethernet Adapter. I got read the post about portforwarding and i used that portforward website test to test my port. the trustealth analysis is failed, Solicited TCP Packets: RECEIVED (FAILED), Unsolicited Packets: PASSED and Ping Reply: RECEIVED (FAILED). But my port status is open. I am wondering what happen here. Can any1 help please?
×
×
  • Create New...