Jump to content
Comet Forums

mintyjim

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

About mintyjim

mintyjim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hi, I've had a good long look on the forum but I'm no closer to getting the elusive green light. I hope I've included all the necessary info: BitComet v1.47 (just the latest version I've tried as a fix), 64Bit, BT ADSL high speed (lol) broadband with Smart Hub Type A (no other make/model info on the Hub) Home Wireless network McAfee Total Protection on laptop (Acer Aspire E15) 64Bit, running Windows 10 Home, version 1709 IPVanish VPN Situation is: Until late last year I was using TalkTalk ADSL broadband. Their wireless router didn't allow users to manage settings so I was using my Draytek Vigor 130 ADSL/VDSL modem plus a Belkin N+ Router. I had no problems connecting to BitComet servers. I had forwarded a port in the Router settings and added BitComet to the list of allowed programs in McAfee. Green light was go. TalkTalk broadband was temperamental though, low speeds and kept dropping out when watching Netflix so I changed to BT High Speed ADSL Broadband (only have a telephone line, not cable enabled). Speeds are at least ten times faster but as soon as I swapped the hardware I had problems. Firstly, I could no longer connect to my media player (Popcorn Hour A-200, Cat-5 ethernetcable to router and wireless to laptop). In fact, the BT Smart Hub didn't 'see' the PCH at all. The ethernet port it's plugged into is showing as empty - I've moved everything around, tested different cables and it's still not visible.) I have access to the management area of the Hub and it seems like I can change settings but nothing helps on that front (perhaps that's for a different forum, but I thought it migt be relevant). Secondly, BitComet lost it's listening port (understandable with a new Router) so I went through the process of port forwarding but it's not worked this time. Just can't get it to work. Tried a static IP address and all the other recommended fixes but nothing works. Since then I've set up a VPN account with IPVanish. Again, I've changed the settings as recommended, both on the VPN and also BitComet proxy settings but BitComet is still giving me a gray light.To re-iterate, whether or not I use the VPN, BitComet maintains a gray light status. I've tried uninstalling and reinstalling various different versions of BitComet based on various recommendations. PLUS, whereas before clicking on, for example, a Torrent file would automatically start BitComet, now it doesn't. It's like every Torrent link is dead. I've selected 'open with BitComet' for Torrent file types but that's had no effect. I'm starting to think that someone's out to get me! Happy to provide any further info. Really want to sort this out as it's been months of fiddling around now... Cheers!
×
×
  • Create New...