Jump to content
Comet Forums

BlazeSeven

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BlazeSeven

  1. I noticed this issue a long time ago, but found a fix of sorts. When you download a magnet link on the EZTV homepage the first time on any episode, the the bitcomet new task box does not show the file extension in the filename line. You have to cancel and re-download the same magnet link a second time to get the extension shown properly. But this " download twice" issue only affects the magnet links on the homepage and show information pages (and most magnet links I download. Pirate bay etc). The magnet link on seperate episode pages download perfectly on the first attempt. Any of you can tr
  2. There are a lot of torrent sites that have movies. I don't think we are allowed to post links to any sites. I suggest you do a google search.
  3. Hi Guys, Just to let you know, about 5 hours ago I exited bitcomet and logged back in and started to download. Finally managed to complete a download without the preview getting corrupt. I kept checking the preview about every 10%, and there were no problems. The file downladed successfully. Previously the file would get corrupt when the download reached about 25%. I'll download a few more torrents to make sure.(who knows, maybe I was lucky) Anyway, Thanks to the Development Team and Tech Support for their hard work on bitcomet.
  4. Hi Guys, I'm having the same problem too. It started to happen today, exactly the same as kouse and setver explained. only difference is, I didn't get a windows update. I'm using Bitcomet 1.26, Windows 7 64 bit with Panda Cloud Antivirus, and UT STARCOM 300R Router. I'm going to reinstall Bitcomet to see if that could fix the problem...will let you know....
  5. @ Kluelos Thanks for the scanner suggestions. I'll try the trial versions and see if I find any more viruses. I've got one small question though. I've seen the post noted above that you guys are aware of the problems signing into bitcomet passport. So again, I cant login to bitcomet. (I hope the remaining issues are fixed soon). Again I have no LT-Seeds.(It says NO SUPPORT). My question is, right now is my bitcomet client not supporting LT-Seeds because i cant login, (Does anybody else have LT-Seeds?) or is this just only my problem again?. I ask this question because I lost the LT-Seeds
  6. I finally managed to solve the problem. About three days ago my internet connection started to freeze about every ten minutes or so. When this happened I had to reset my router every time. So I tried scanning with a few antivirus softwares and found a couple of malware. But even after this, my net connection was freezing and I still could not connect to LT-Seeds. So I reset my router, turned it off, and then fully format my computer.After installing windows again, I turned on the router and now everything is working perfectly. I can connect to LT-Seeds again. I guess there was an undetected
  7. Well... I know 60KB/s is a very slow speed and i'm disappointed about it too. But I live in the Maldives.......and this is the fastest home user unlimited connection available. I'll open my port again and use it a little longer to see what happens. I'm thinking of formatting my computer tonight to see if it changes the LT-Seeds status. Plan B would be to connect my brother's cpu to my internet connection. He does not have an internet connection at the moment, so maybe connecting a new cpu would get the LT Seeds back.At least with Plan B I could find out if the problem is with my internet conne
  8. My maximum download speed is around 60 KB/s. Bitcomet reaches this speed with or without LT-Seeds. The only difference I notice is that with LT-Seeds connected, I can reach this max speed within a matter of seconds and keep an average speed of around 50 to 60 KB/s. Without LT-Seeds I can still reach the max speed but it takes around ten to thirty minutes. Also the average speed without LT-Seeds is much more unpredictable.On my internet connection, I feel LT-Seeds help the download keep a good average speed because LT-Seeds and BT peers are both connected, hence finishing the download much quic
  9. Well..... Thanks for the quick reply. One other thing i've noticed the listen port fails about two to three times before finally showing the yellow light, unless the port is open, in which case bitcomet detects the port as open on the first go. I first noticed this when the server went down. I usually don't set up the listen port because it does not make much of a difference speed wise on my net connection. Before, Bitcomet would recognise the port as blocked on the first attempt. But now..., (in my case at least) after the servers were moved...., it needs a few attempts to show a blocked port
  10. I have looked at the different forum topics regarding the issue of LT Seeds but I could not find a topic that is directly related my problem. I know you guys might be tired of answering to this sort of topic.But here it goes. sophia0316 has posted in some topics related that the server moving has now been completed but that there maybe some issues left. My problem is that LT seeds are connected in my office but there is no LT seed support in my home computer. On previous occasions the server was maintained, seeds would appear automatically again when the maintainence was completed. But not th
  11. Hi to all the bitcomet members and staff.BITCOMET is the best.
×
×
  • Create New...