Jump to content
Comet Forums

Search the Community

Showing results for tags 'Bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • New Members' Report!
  • BitComet
    • BitComet General Discussion
    • Guides and Tutorials
    • VIP Acceleration
    • BitComet Bug Reports
    • BitComet Feature Requests
    • Incomplete and Deleted Topics
  • BitComet International (Non-English)
    • Español (Spanish Members)
    • Français (French members)
    • Romana (Romanian Members)
    • Japanese Forum
    • BitComet Translations
  • CometBird & CometMarks
    • CometBird General Discussions
    • CometMarks General Discussion
  • Video Playback
    • MPCStar General Discussions
    • CometPlayer General Discussions
  • Others
    • Torrent Questions
    • General Questions
    • Lounge

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 6 results

  1. adam page

    Piece Map

    Hi, I searched for this topic just incase if has been reported already, but was able to find it. Apologies if its already up. Since the latest update (version 1.53 64 bit) i haven't been able to see any of the piece map, the tab is there, its just got nothing in it. I've been Bitcomet user for 10+ years now and this is the first time i've had to do this as you guys normally to a top notch job. I'm not complaining at all. I just thought i'd point it out if no one else had yet. Sorry i tried uploading a screenshot but for the life of me I couldn't get it to work. Kept getting errors. Thanks again Adam
  2. Hello BitComet team, I recently updated BitComet 1.49 -> 1.52 (I regret it). I haven't any problem with BitComet 1.49. Now, with BitComet 1.52 I have a big bug with one tracker particurlarly : yggtorrent.to (tracker.ygg.is) When I download a new torrent, all is good, I can leech, finish my download then seed my torrent. I can stop, and start again the task. But, each time I close BitComet, when I start BitComet again, all my torrents from this tracker only, don't connect again from this tracker... The event log of the torrent is : "No log found for this tracker"... there isn't any "Announce START : http://tracker.ygg.is" Consequently, BitComet can't resume the download, or seeding the torrent... If I delete the torrent, and download it again, the connexion of the tracker is OK, and BitComet connects from other peers... I tried to uninstall BitComet 1.52 and go back to BitComet 1.49, but, oddly, BitComet has the same behavior... weirdly too, the line DHT IPv6 network is still present. Thanks to fix quickly this bug. Regards, JmK
  3. i dont know it is bug or what but 5 task is stopped at 99.9% even there are so many seeders
  4. Hi, I am using version 1.37 on windows 8.1 64bit. Over the last few days when i start a torrent it immediately moves it from where it is to the bottom of the bitcomet list.This has never happened before and i haven't changed any settings recently.Also recently it appears to be downloading but after several minutes the percentage doesn't move.Also i have the client set to only run one task at a time which until a few days ago worked but now the setting doesn't seem to be working.This has all started happening over the last week. Like i said i haven't changed any settings recently.If you need any more info let me know.Thanks If you have any suggestions it would be appreciated.
  5. I don't know if any of you guys are experiencing this, but the website http://www.vvlyrics.com/ seems to down. It shows "502 Bad Gateway" error. Non of the lyrics on my player are showing up anymore. This has been for a many weeks, if not say months. I tried to upgraded my version of comet player, but every link on your website returns me with a "No data received" error. Pls help.
  6. nzdesign

    Video scribble

    Dear Comet Staff, i would like to report a bug when playing bluray .MKV video. first i thought it was the video but later i downloaded another freeware player and found it to be ok. so i think it is the MPC player bug. the attachment included is 2 .png desktop screenshot of mpcstar and VLC. you can see the different. please fix this as soon as posible. i love to use MPCstar because it responds better than any other player. i use to play using GOM player but it is not responding well and the subs always missing. VLC player is good but always hang. in case, here is my laptop spec Toshiba L310, year 2009 Intel Pentium Dual Core T3200 2.0GHz 2GB DDR2 Ram WD Scorpio Blue 320GB 5400 RPM HDD Intel 4 Series GMA4500mHD on board graphic reso 1280x800 Windows 7 Ultimate OS here is the video that i played Sanka rea Episode 2 Hi10p BD.mkv Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 23.98fps [Japanese, AVC (Video 1)] Audio: AAC 48000Hz stereo [Japanese, AAC (Audio 1)] Subtitle: Advanced SubStation Alpha [English, a** (Subtitle 1)] report.rar
×