Jump to content
Comet Forums

Search the Community

Showing results for tags 'title'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • New Members' Report!
  • BitComet
    • BitComet General Discussion
    • Guides and Tutorials
    • VIP Acceleration
    • BitComet Bug Reports
    • BitComet Feature Requests
    • Incomplete and Deleted Topics
  • BitComet International (Non-English)
    • Español (Spanish Members)
    • Français (French members)
    • Romana (Romanian Members)
    • Japanese Forum
    • BitComet Translations
  • CometBird & CometMarks
    • CometBird General Discussions
    • CometMarks General Discussion
  • Video Playback
    • MPCStar General Discussions
    • CometPlayer General Discussions
  • Others
    • Torrent Questions
    • General Questions
    • Lounge

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Dear Authorized, I changed my nickname as fikretjfm from angarali88. My points has gone. Now I am recruit user. But when I trying to change my nickname, it says your points will add your new nickname. Please help for this issue. Fikret
  2. Hi, I have been having problems with my Bit-Comet lately. First off, I had not been able to log-in for several months. I tried manually signing in, but after a minute it would fail. Then it got worse, I would manually sign in and nothing would happen at all. I should have posted sooner, but it had happened before and eventually got fixed. Now I find I am auto signed in at the rank of recruit! When I click on my user name I am taken to a page that tells me I am still a general, but that's not what's happening in the client. My download speeds have dropped sharply and I have had several torrents quit at 95-99% and just sit there for hours- and these are fresh torrents, for example the latest Walking Dead! My Info: -I am using the latest version according to Check Updates -ADSL connected by cable directly to Router -Router is a Thomson tg585 v7 -Windows 7, 64 -Windows Firewall is off. -Panda Antivirus (ran fine with that on for years) -No filtering that I know of Thank you for any help or suggestions you can give! if I can supply any more info that would be of assistance to solving this, please let me know!
×