Jump to content
Comet Forums
Sign in to follow this  
TheKkilo

Bugs MPCSTAR 5.2

Recommended Posts

- Bug view video fraps decode;

- Bug view video Video:

MPEG4 Video (H264) 1024x768 29,97fps 4893Kbps [Output 0]

Audio: AAC 0Hz 0ch [Output 1]

((Start play video in 5 seconds!))

Probably bugs codecs!!

Please work this!

If someone has the same problem comment

Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

We are aware that some users are having issues with some mpeg4 video. Our forum staff's testing seems to point to a conflict with other codecs installed on the system.

We have reported this to development so it will be addressed.

If you have installed any codec packs such as K-lite, uninstalling them should fix the problem. Reports have shown that CCCP codec pack doesn't conflict with version 5.2 if you want an alternate codec pack to use, or of course you can revert back to a prior version of mpcstar. I believe 4.9 should play your mpeg4 video.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...