Jump to content
Comet Forums

Weird problem with subs


Recommended Posts

i have a very weird problem with the subs

i use mpcstar 5.3 and when i start a movie he only shows the top subs,

he refuses to show the bottom subs.

someone any idea what the problem can be,

i allready tried to fix it by downgrading back to 4.9

but i keep having the same problem.

Link to post
Share on other sites

So it doesn't show the bottom subtitles, but it also hides the top ones? Or it keeps on showing the top ones? Since it's a radio-button control, the option appears to be one or the other, but not both.

When I said, "with what result?", I was asking for a report of its behavior when you tried it. Your answer isn't much help to the team.

Link to post
Share on other sites

the top subs do work

but if i hide the top subs and show the bottom.

he still refuse to show the bottom subs

MPCstar reacts normal

thats the weird part,

it seems that only the function to show the bottom subs is broken.

but i don't know how to make a report

because programs like hijackthis show everything in your system

and not specificly mpcstar, maybe you can tell me how to do that

Edited by Annika85 (see edit history)
Link to post
Share on other sites

that's what i,m trying to explain,

when i use the subs controle panel he shows the subs that are avialable but does nothing when i click on show bottom subs.

even when i click on hide and then again on show still nothing.

he doesn't give some kind of error.

Link to post
Share on other sites

Hi Annika85, did you try this sub in other player? Did it work?

If possible, you may send me a pm together with the subs, they will be forwarded to he dev team for test.

And you may try tto adjust the bottom sub position.

Some subtitle files were coded in the certain position of the screen, and it can't be shown when in the bottom.

Link to post
Share on other sites

yes i have tested it on VLC player and power dvd.

both show the bottom subs.

a pm with the subs is going to be difficult because the subs are not separated

Srt subs is no problem as far as i know.

its the movies with the extension like vob. or MKV. with included subs.

and i also tryed to change the position of the subs.

but still nothing.

like i sad its very weird, i never had this kinda problem before and i using MPCstar for al very long time.

Edited by Annika85 (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...