Jump to content
Comet Forums
Sign in to follow this  
jayjay1

bitcomet v.70

Recommended Posts

everytime i run bitcomet or any other network for that matter my computer restarts it happens on both bitcomet and limewire.

computer specs

amd x2 4200+

seagate 300gb 7200 rpm hd

EVGA 7900gt w/ latest drivers

sony dvd combo drive

abit kn9 sli mobo

audigy zs 2

550 watt psu

windows xp pro

sbc AT&T isp (3mb/s dl 512 kb/s ul) speedstream 4100 modem w/ linksys WRT54GS router

there is a new update for my bios, i will try that after just wanted to hear your guys suggestions. it started yesterday it was perfectly fine and i was downloading in limewire and my system just rebooted out of nowhere. my first reaction was overheating but the cpu and gpu are running at 48/c case temp is averaging 80/f.

second i tried with no antivirus/firewall/spyware doctor and then tried bitcomet and the system still rebooted. when it reboots there is a windows error that comes out saying that it recovered from an error, send error report and dont send error report and i click dont send and the system is fine until i start bitcomet or limewire again.

any suggestions are greatly appreciated i have been trying to fix it since yesterday thx in advance guys!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...