Jump to content
To block spammers, this forum has suspended new user registration ×
Comet Forums
To block spammers, this forum has suspended new user registration

do you now this side


Recommended Posts

Merhaba Torrent Camiasi,

(elided - Mod) Hakkinda.

Yaklasik 2 Ay önce (elided - Mod) Paylasim Platformunu olusturduk.Amacimiz, Dostluk ve Paylasim kriterlerinde çok iyi yerlere ilerlemektir.Hiç bir sekilde maddi beklentimiz yoktur.Yani VIP olmalisiniz gibi bir zorlama taleb yapilmiyor.Tamamen Farkli olmak için bir çok yenilige adim atiyoruz.Her sey siz üyelerimiz içindir.

Üye Alimimiz sürekli açik kalacaktir.Davetiyeli sisteme geçmek gibi niyetimiz su an yoktur.Üye olan Her kisiye 0 Adet Davetiye ve 1GB Upload Kredisi ekleniyor. TORA Rip Grubumuz sizler için degerli zamanlarindan çalarak TV-Rip yaparak hizmetlerini sunmaktadir.Sitemizde Görev almak isteyenler gerek DJ, gerek Rip Grubumuzda çalismak gerek Yönetimde Yer almak isteyenlere Kapimiz Sonsuza kadar açiktir. Yöneticilerimiz sürekli aktif olmakla beraber, duygu ve isteklerinizi en hizli ve güvenilir biçimde yapabilecek bilgi ve beceriye sahiptir.

Yeni, Eski Torrent sunumlarimiz yapilmaktadir ve Sunumlara yüksek oranda özellik eklenmektedir.Mesela Altin Özellik ekleniyorsa Bu indirdiginiz Altin özellikli dosyanin download miktariniza eklenmemis olmasidir.Bu durumda yalniz upload kredileriniz eklenir ve Ratio oraninizi korumus olursunuz.Ne kadar büyük bir avantaj degil mi?Ayrica Sunumlarimiz SERVER Tarafindan desteklenmektedir.Bu Yüksek Hizda Indireceginiz anlamini tasimaktadir.

Forumlarimizda Çesitli konular açabilir paylasabilirsiniiz. Aradiginiz bilgiyi forumlarimizda Resimli-yazili açiklamalariyla bulabilmeniz mümkündür.Her hafta Forum Yarismamiz düzenlenmektedir.Eglence de cabasi.

Radyomuzda Her Tarz Müzikle karsilasacaksiniz.Canli yarisma programlariyla Radyo Radyo Tora hizmetinizde.

NOT: Bu Sonradan Eklenecektir.

Counter Strike 1.6 Server'miz ile eglenceli vakit geçirebilirsiniz.Yilbasindan sonra özel üyelik sistemi ile oyunun Tadina Varacaksiniz.

" Önce Dostluk Sonra Paylasim " diyerek çiktigimiz bu yolda sizleride aramizda görmekten onur duyariz.Gelin çiktigimiz bu yolculugumuza sizde katilin.

Tek Güç Tek Bilek (elided - Mod)

Üyelik Için :(elided - Mod)

Edited by kluelos
Site advertisements removed. (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...