Jump to content
Comet Forums

Vista


braaddog1957
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

I had the same problem. The reason is that i only created one user on my Vista system, which is administrator by default. In this case, the UAC (User Account Control) feature is on, which causes extra security checks to be applied (Also you have to accept even creating a new folder in the file structure).

After i turned of this feature, everything worked as expected.

Go to

Control Panel

User Accounts

Press User Accounts again (Great OS :-) )

Change Security Settings

Remove the Check mark in "Use User Account Control....."

- K man

Link to comment
Share on other sites

is there any way to increase the tcpip port connections to more than 50?

Don't even try the LvlLord patch with Vista. Vista is very different under the hood from previous Windows versions. Just ignore the 4226 and leave bitcomet's default setting to 8 and you'll be fine.

If you want to read more about this: http://forums.bitcomet.com/index.php?showtopic=984

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...